Kategorie receptů
- Autor: petas0
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 50 |
vanilkový cukr | 20 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1499 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 250 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tvahoh, vajíčko, vanilkový cukr a moučkoví cukr (nemusí být), vyšleháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.